Nieuwe start van Ergotherapie Praktijk “Op eigen Kracht” te Warnsveld

Ik ben blij om je te vertellen dat mijn praktijk “Op eigen Kracht” voor ergotherapie en re-integratie dit voorjaar begint met een nieuwe frisse start.

Het grote nieuws is dat de praktijk verhuist per 1 maart naar een andere nieuwe locatie:

Het Heelhuus, het nieuwe gezondheidscentrum op de Gaikhorst 2 te Warnsveld-Zutphen.  Zie www.heelhuus.nl .

De contactgegevens blijven verder ongewijzigd met dien verstande dat ik vanaf 1 maart vooral op maandag, woensdag en vrijdag telefonisch bereikbaar zal zijn via 06-10938679.

Ik kijk uit naar een vruchtbare samenwerking met mijn collega’s in gezondheid en welzijn. Ik ben blij dat mijn praktijk Op eigen Kracht nu een locatie heeft gevonden, waar meer mogelijkheden zijn voor samenwerken en ik een betere uitgangspositie heb om mij goed te kunnen profileren.

In maart wordt een aparte pagina van Op eigen Kracht toegevoegd aan de website van het Heelhuus.

De tweede verandering is dat de website Re-integratie Op eigen Kracht in een volledig nieuwe vormgeving is gestoken. Zie www.reintegratieopeigenkracht.nl . De website voor Ergotherapie blijft bestaan onder www.ergotherapieopeigenkracht.nl

Binnen de ergotherapie praktijk richt ik mij vooral op mensen die te maken hebben met beperkingen t.g.v. chronische pijn, zitproblematiek in de breedste zin van het woord en letselschade.  Een aantal van mijn cliënten hebben kennis mogen maken met mij als zitexpert. Vele mensen in de revalidatie en in mijn praktijk ergotherapie en re-integratie hebben mogen profiteren van mijn expertise.

De derde wijziging is dat er nieuwe folders zijn gemaakt voor bovenstaande behandelingen. Zie bijlagen. De folders zijn te downloaden van de website of voor meerdere exemplaren op vraag te versturen per post.

2015 wordt in vele opzichten een boeiend en vernieuwend jaar voor de praktijk Op eigen Kracht. Samenwerken en uitbreiden zijn de sleutelwoorden voor dit jaar.

Mocht je een relatie hebben die mogelijk geïnteresseerd is in mijn diensten voor behandeling van chronische pijn, zitproblematiek, na letselschade of bij re-integratie en arbeid dan staat het je vrij deze nieuwsbrief door te sturen.

Reactie op de nieuwsbrief, de nieuwe website of folders zijn welkom.

Mijn dank voor je aandacht.

Met vriendelijke groet Buddha Ossewaarde

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *